Wat bij schade?

Over kantoor Stragier

Om maximaal te streven naar een persoonlijke service en klantentevredenheid op lange termijn, staat ons gespecialiseerd team voor u klaar.

Philiep Stragier

Philiep begon in de zaak bij zijn vader, André Stragier, in 1978. In 1987 heeft hij het kantoor overgenomen. Hij neemt de dagelijkse leiding op zich van de verzekeringsportefeuille. Bij expertises staat hij u bij met raad en daad. Door zijn jarenlange ervaring vindt hij voor elk probleem een oplossing.

Greet Plancke

Greet is de echtgenote van Philiep. Zij begon kort na de overname mee te werken. Want zoals men weet staat na elke sterke man een nog sterkere vrouw. Greet is gespecialiseerd in schaderegelingen en volgt de bestaande verzekeringsportefeuille nauwgezet op.

Vincent Stragier

Zoon van Philiep en Greet. Heeft vastgoed gestudeerd en kwam bij Kantoor Stragier werken na een werkervaring van 5 jaar in de vastgoedsector. Ondertussen heeft hij de nodige opleidingen m.b.t. bancaire –en verzekeringsproducten achter de kiezen. Hij behandelt de nieuwe zaken en maakt voor u de beste offertes.

Hannelore Houwen

Hannelore heeft verschillende jaren ervaring in de banksector. Zij geeft u beleggingsadvies op maat en helpt u verder met uw kredietvragen. Ook voor uw fiscale vragen is zij uw aanspreekpunt.

Filip Verplancke

Filip is productie medewerker met ervaring in de verzekeringssector, U kan bij hem terecht voor al U vragen ivm verzekeringen.

Philiep Stragier

Philiep - Zaakvoerder
philiep@verzekeringenstragier.be

Greet Plancke

Greet - Schadebeheer
greet@verzekeringenstragier.be

Vincent Stragier

Vincent - Offerte-aanvraag
vincent@verzekeringenstragier.be

Hannelore Houwen

Hannelore - Kredieten en beleggen
hannelore.houwen@crelan.be

Filip Verplancke

Filip- Verzekeringen
filip@verzekeringenstragier.be

 
 

SitemapPrivacyBelangenconflictenbeleid

Website door werniers.be solutions